Obsah košíku: Váš košík je prázdný.
777 212 459
Marcela Nováková

Kontakt

Marcela Bílková Nováková – Ateliér Nováková
B. Němcové 195
Lysá nad Labem 289 22

IČ: 70729930 DIČ: CZ6853070785

mobil: 777 212 459
e-mail: graficka@seznam.cz

Po předchozí tel. domluvě možno přijmout / vyzvednout zakázku na adrese:
Na Výsluní 1787
Lysá nad Labem 289 22

GDPR - Ochrana osobních údajů.

Ochrana osobních údajů.

Pokud jste naším zákazníkem, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsem Marcela Bílková Nováková, se sídlem B. Němcové 195, Lysá nad Labem, IČO 70729930, DIČ CZ6853070785, provozující webové stránky www.atelier-novakova.cz. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mne kontaktovat na adrese B. Němcové 195, Lysá nad Labem, tel. 777 212 459, nebo na e-mailu graficka@seznam.cz.

Prohlášení

Prohlašuji, že jako správce Vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:
  • budu zpracovávat Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožním Vám a budu Vás podporovat v uplatňování a plnění Vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):
  • Poskytování služeb a plnění smlouvy
    Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebuji k plnění smlouvy – dodání zboží na Vaši adresu.
  • Vedení účetnictví
    Jste-li zákazníky, Vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mám přístup pouze já. Většinu zpracovatelských operací zvládám sama a nepotřebuji k nim 3. strany. Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. Jsou to: Česká pošta, účetní firma, poštovní server seznam.cz, správce serveru.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mne prostřednictvím e-mailu: graficka@seznam.cz
Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.
Díky právu na přístup mne můžete kdykoli vyzvat a já Vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké Vaše osobní údaje zpracovávám a proč.
Pokud se u Vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.
Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). V takovém případě vymažu veškeré Vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázáná zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mne, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že při zpracování Vašich osobních údajůbudu zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez Vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. 5. 2018
Ruční výroba krabiček
Ruční výroba krabiček
Roll Upy - přenosné poutače
Roll Upy - přenosné poutače
Výroba razítek Colop
Výroba razítek Colop
Reklama na auta
Reklama na auta
Aktuality:
23. 05. 2016
VYOBRAZENÍ PUNCOVNÍCH ZNAČEK
V současnosti užívané české puncovní značky pro zlaté, stříbrné a platinové zboží.
2. 05. 2016
Novinky v nabídce šperků
Nově nabízím výrobu šperků "ORGONIT".
26. 10. 2014
KRÁTKÝ FILM O MÉ PRÁCI
Danuše Kubátová natočila film o mé práci. Ke shlédnutí zde:
12. 06. 2013
Cedulky, plakáty, prospekty a vizitky s 3D efektem
Novinkou na reklamní tiskoviny, fotografie i cedule je laminace s 3D efektem. Vzorky jsou k nahlédnutí v Ateliéru.
22. 05. 2013
NOVĚ NABÍZÍME plnobarevné KOPÍROVÁNÍ A SKENOVÁNÍ do velikosti A3
Od května 2013 máme pro naše zákazníky v provozu multifunkčí barevnou laserovou tiskárnu TASKALFA od Japonského výrobce KYOCERA. Kopírujeme, tiskneme , skenujeme do velikosti A3 včetně oboustranného tisku a dalších nepřeberných možností...
české puncovní značky

Doporučujeme:

www.mok.cz Máte rádi značkové parfémy Davidoff? V našem e-shopu nabízíme tyto a další značky vůní za super ceny!

© 2011 Marcela Nováková | webové stránky Regional | AS